Interim Management

PM Nordic kan hurtigt og effektivt have en erfaren interim manager på plads i jeres virksomhed.

Danmarks største netværk

Den gensidige tillid, vores dybt forankrede forståelse af jeres forretningsudfordringer, samt vores transparente aftalegrundlag er hjørnestenen i vores tilgang. Vores interim managers er erfarne ledere med vilje og evne til at træde ind i stillingen og løse den konkrete udfordring, tage ansvar, gennemføre forandringer og skabe resultater.

En høj grad af fleksibilitet

I kombination giver det jer mulighed for hurtig behovsafdækning, en god og hurtig proces, tiltrædelse af den rigtige person i stillingen, og en løsning på jeres umiddelbare udfordringer, alt foretaget på et fleksibelt grundlag, der også sikrer jer fremadrettet.

Interim Management kan være en fordel for både små og store virksomheder, da det dels er omkostningseffektivt, præstationsorienteret og udmærker sig ved en høj grad af fleksibilitet.

Fordelene ved Interim Management.

Der er mange fordele ved at have en interim manager ansat. Vigtigst af alt er, at interim managerens succes afhænger af, om opgaven bliver løst tilfredsstillende. Det er her fokus ligger. Du har en opgave, der skal løses succesfuldt, og det er slutmålet for Profil Match og for interim manageren. Derudover er både behovsafdækning, ansættelsesproces og tiltrædelse væsentlig hurtigere, end ved traditionel rekruttering – og væsentlig mere omkostningseffektiv.

Lad os tage en uforpligtende og gratis samtale - vi står klar til at hjælpe!

Vi kender ledelse og ved, hvem der er hvem i branchen

Velkvalificerede og topmotiverede medarbejdere på alle niveauer er fortsat en afgørende faktor for at opnå konkurrencefordele. Vi hjælper med at opnå denne fordel gennem identifikation, vurdering og rekruttering af dygtige fagfolk med succesfuld historik.

Vores konsulenter har gennemført et betydeligt antal rekrutteringer til danske retail- og e-commerce virksomheder. Det har været for store veletablerede virksomheder med forskellige kædestrukturer, men også mere nicheprægede virksomheder bl.a. inden for e-commerce. Vi har omfattende erfaring med retailsektoren, og vores ekspertise indbefatter alle funktionsområder fra salgchefer, teamledere, områdeansvarlige og i særdeleshed fagområder som Online, kundeklub, og generel omnichannel, samt lederstillinger til specialister og mellemledere inden for salg og marketing, e-commerce, retail drift, indkøb, supply chain, IT og økonomi.

Men ingen opgave er for stor eller for lille, prøv os af.