LEDIG STILLING

Head of Sales – Kundechef

Sjælland

Vores klient i forsikringsbranchen søger en salgschef til kundecentret.

Den rette kandidat til stillingen brænder for salg og ledelse og ikke mindst for at give virksomhedens kunder den bedste rådgivning, service og oplevelse.

Det primære ansvar bliver den fortsatte udvikling af kundecentret og salget i samarbejde med resten af teamet.

Som salgschef skal du være en god teamplayer og gå foran med det gode eksempel. Du vil være ansvarlige for at lede det dygtige salgsteam i kundecentret og du skal være handlekraftig samt tage din del af ansvaret. Du får mange snitflader i koncernen og din succes afhænger af de produkter der sælges og kundecentrets medarbejdere, men også i høj grad dit eget bidrag.

Du er en stærk kommunikator og har en forretningsorienteret tilgang. Du har masser af drivkraft, engagement og energi – både når det er hverdag i kundecentret og når det drejer sig om udarbejdelse af strategier.

Du vil få stor indflydelse på dine opgaver og du vil indgå i et unikt og “familiært” fællesskab, hvor sparring, inddragelse, samspil og gensidig respekt bidrager til det gode arbejdsmiljø og skaber resultater der kommer både virksomhed og kundernes tilfredshed til gode.

Lyder det som noget for dig?

Send os din ansøgning og CV på work@pm-nordic.dk.
Hvis du har brug for hjælp til en rekruttering eller vil høre mere om en stilling, er du velkommen til at kontakte os via vores kontakformular.