LEDIG STILLING

Kundechef

Fyn

Vi søger engagerede kandidater til stillingen som kundechef hos landsdækkende dagligvarekæde i Danmark. Vi ser gerne, at du har viden inden for kundeservice og salg – og samtidig kan du være en del af den daglige ledelse af knap 50 medarbejdere.

Det er vigtigt, at du igennem alle processer kan drive din afdeling med passion og fokus på kædens vision og værdier. Det er vigtigt for virksomheden, at holde fast i at kunden kommer i første række – hvilket vil gælde for de fleste opgaver i dagligdagen.

Som kundechef refererer du til en varehuschef og indgår i ledergruppen, hvor du er med til at planlægge fremtidige tiltag. Du vil gå forrest og være et eksempel på, hvordan man fastholder den gode stemning i varehuset og skal kunne videreføre dette eksempel for både nye som gamle medarbejdere.

Der er tale om en spændende og udfordrende stilling i et dynamisk miljø, hvor du får rig mulighed for at få indflydelse på både arbejdsopgaverne og organisationen.

I det daglige er din vigtigste rolle at sørge for, at dit team trives og har stor arbejdsglæde, samtidig med at de daglige opgaver bliver løst til tiden og med den kvalitet og standard, som virksomheden har som mål.

Lyder det som noget for dig?

Send os din ansøgning og CV på work@pm-nordic.dk.
Hvis du har brug for hjælp til en rekruttering eller vil høre mere om en stilling, er du velkommen til at kontakte os via vores kontakformular.