Rekruttering

Vi har prøvet det før, og vi er rigtig gode til det!

Hos PM Nordic er vi eksperter i at headhunte det perfekte kandidat-match til dig og din virksomhed. Vi rekrutterer til mange forskellige stillinger hos flere af nordens største virksomheder – det er stillinger som direktører, ledere og specialister.

CXO- & lederansættelser

Lederansættelser

Specialansættelser

Rekrutteringsproces

Vi er proaktive på opgaven fra start og går ud og ”prikker” til de profiler, der er interessante for den ledige stilling. I dag kommer de gode ansøger nemlig ikke af sig selv, de kræver ofte et godt netværk og en stor berøringsflade. Vi har førnævnte og udover det, har vi værktøjerne til at matche kandidaterne til din virksomhed.

1. Profilafklaring

Vi møder en eller flere repræsentanter fra din virksomhed og udarbejder sammen  en opgave- og profilbeskrivelse for den stilling du ønsker besat.  

Vi vil også gerne lære dig at kende, så derfor tilbyder vi dig en personlighedstest, så vi bedre kan finde det rette match til din virksomhed. Kandidaterne skal igennem samme personlighedstest, så vi finder det helt rigtige match til både stillingen og kommende kollegaer.

2. Vi skanner markedet

Vi arbejder opsøgende og effektivt for at finde de bedste kandidater, som matcher opgave- og profilbeskrivelsen.

Vi benytter vores dygtige adviserer og enorme netværk, som vi har opbygget gennem mange års erfaring i branchen, samt vores jobdatabase. 

3. Udvælgelse, test & interview

Vi udvælger de bedste kandidater fra vores første skanning , som alle screenes og testes, så vi sikrer at de matcher netop jeres ønske.

Samtlige kandidater skal gennem en personlighedstest og en logisk tænknings-test, så vi kan finde det perfekte match.

4. Præsentation & kontrakt

Bedømt ud fra deres evner og testresultat udvælger vi typisk 3-4 kvalificeret kandidater og afslutningsvis udvælges, i samarbejde med din virksomhed, de bedste kandidater til en sidste og afsluttende præsentation.

Vi tilbyder at deltage i den sidste afgørende ansættelses-beslutning og tilbyder også at udarbejde en kontrakt til stillingen.

Skal vi hjælpe dig med at finde det rigtige kandidat-match?

Hos PM Nordic har vi erfaring med rekruttering inden for mange forskellige brancher og jobtyper, som du kan læse mere om under “Vores brancher” i menulinjen. 

Kontakt os nu, hvis du ønsker en effektiv og fokuseret jagt på den rigtige kandidat