Retail

Udfordrende tider kræver exceptionelle medarbejdere

Vi har gjort os til eksperter i E-com rekruttering uden at glemme butiksdriften

Vores konsulenter har erfaring og opdateret viden om retail. De kender mekanismerne og ved, hvad der skal til for at gøre en forskel. Uanset om der er tale om traditionel retail, e-handel eller omnichannel.

Voldsomme forandringer kræver folk af den rette støbning

Der blæser nye vinde i retail, hvor forbrugernes adfærd og forventninger har stor indvirkning på udviklingen. Selvom butikkerne fortsat spiller en væsentlig rolle i kontakten med kunderne, er butiksledet kraftigt udfordret af en stigende e-handel og i retningen af omnichannel, hvor kombinationen af forskellige afsætningskanaler bliver stadig mere udbredt. Ændret forbrugsadfærd, internettet og stadig mere effektiv logistik til håndtering af e-handel åbner op for nye aktører og øger presset på retail. Hele vores team har stor erfaring indenfor Omnichannel og gennem de sidste år vundet flere priser på dette område.

Dertil kommer, at den økonomiske afmatning har påvirket detailsektoren. Discountkæderne har øget deres markedsandel, mens de traditionelle kæder har tabt terræn og forsøger sig med nye profiler på markedet. Det er vanskeligt at spå om, hvem der bliver vinderne i kampen om kunderne i de kommende år, men meget tyder på, at vi står over for et paradigmeskifte med nye tendenser, hvor eksempelvis de rene e-handelsvirksomheder begynder at åbne fysiske butikker.

God ledelse og evnen til at gennemføre omstruktureringer og skabe forandring bliver væsentlige kompetencer i fremtidens retail. Den overordnede ledelse skal have konceptuel indsigt og evne at udvikle innovative strategier for at kunne overleve i en stadig mere udfordret branche. Det kræver endvidere, at medarbejderne er fagligt skarpe og dygtige til omkostningseffektiv drift kombineret med en høj graf af forbrugerforståelse og købmandskab.

Lad os tage en uforpligtende og gratis samtale - vi står klar til at hjælpe!