Search & Selection

Vi har prøvet det før, og vi er rigtig gode til det!

Hos PM Nordic er vi eksperter i at headhunte det perfekte kandidat-match til dig og din virksomhed. Vi rekrutterer til mange forskellige stillinger hos flere af nordens største virksomheder – det er stillinger som direktører, ledere og specialister.

CXO- & lederansættelser

Lederansættelser

Specialansættelser

Din vej til en succesfuld rekruttering

Vores netværk og kendskab

Det er vores erfaring at et tæt kendskab til branchen og den enkelte virksomhed er altafgørende for, at vi kan opnå det bedste match til dit behov.

Vores store netværk og brede erfaring er med til at gøre vores rekrutteringsproces succesfuld.

Brancher & stillinger

Når du taler med os, taler du med en partner, som kender din verden.

Vi har specialiseret os i at afdække virksomheders behov og forventninger til en medarbejder, og gennem en grundig rekrutteringsproces, finder vi den rette kandidat til stillingen.

Rekrutteringsprocessen

Vores rekruttering foregår i flere steps og vi tilbyder skræddersyede løsninger, så vi i samarbejde kan finde den bedste medarbejder.

Vi har desuden mulighed for at lave personlighedstest og måle logiske færdigheder, så du får det bedst match.

Brancher

Retail

Udfordrende tider kræver exceptionelle medarbejdere. Vores konsulenter har mange års erfaring med rekruttering til retail. Vi kender branchen og har fulgt den markante udvikling, der er sket det seneste årti.

Retail står overfor nye udfordringer, men også spændende muligheder. Vinderne er dem med de rette koncepter – og med nøje rekruttering finder vi deres medarbejdere.

Læs om retail

FMCG

I de senere år har forbrugernes adfærd ændret sig radikalt. Teknologien har givet let adgang til en verden af produkter, information, anmeldelser og prissammenligninger. Det har gjort nutidens forbrugere meget mere bevidste og kritiske, bl.a. omkring produkters bæredygtighed.

Derfor er behovet for rekruttering til FMCG sektoren blevet vigtigere, end det hidtil har været.

Læs om FMCG

Interim Management

Det er afgørende at kunne agere hurtigt på opståede forretningsmuligheder, gennemføre projekter eller udfylde tomrum. Samtidig kan det være tids- og omkostningsmæssigt besparende at fastansætte en specialist/leder.

Vores udvalgte, prækvalificerede interim managere kan gøre en afgørende forskel hurtigt, sikkert og effektivt.

læs om Interim Management

Lifestyle

Vi er eksperter i livsstilsbranchen, ikke mindst mode/fashion og beauty/personal care.

Gennem mange års erfaring og via et stærkt netværk har vi opbygget kompetencer og bistået ved rekruttering på alle niveauer både i Danmark såvel som i det øvrige Norden.

Læs om Lifestyle

Byggeri og anlæg

PM Nordics portefølje spænder bredt, indenfor Byggeri- & anlægsbranchen. Vi har rekrutteret adskillige talenter til branchen – lige fra funktionschefer til områdechefer og direktører.

Derudover stiller vi vores board af branche-specialister til rådighed for sparring og erfaringsudveksling.

Læs om Byggeri og anlæg

Lager og logistik

Gennem et mangeårigt tæt samarbejde med de markedsledende selskaber i Danmark og Norden, har vi gennem adskillige rekrutteringer på alle niveauer og specialistområder, opnået et indgående kendskab til og netværk i branchen.

 

Læs om lager og logistik

Rekrutteringsproces

Vi er proaktive på opgaven fra start og går ud og ”prikker” til de profiler, der er interessante for den ledige stilling. I dag kommer de gode ansøger nemlig ikke af sig selv, de kræver ofte et godt netværk og en stor berøringsflade. Vi har førnævnte og udover det, har vi værktøjerne til at matche kandidaterne til din virksomhed.

1. Profilafklaring

Vi møder en eller flere repræsentanter fra din virksomhed og udarbejder sammen  en opgave- og profilbeskrivelse for den stilling du ønsker besat.  


Vi vil også gerne lære dig at kende, så derfor tilbyder vi dig en personlighedstest, så vi bedre kan finde det rette match til din virksomhed. Kandidaterne skal igennem samme personlighedstest, så vi finder det helt rigtige match til både stillingen og kommende kollegaer.

2. Vi skanner markedet

Vi arbejder opsøgende og effektivt for at finde de bedste kandidater, som matcher opgave- og profilbeskrivelsen.


Vi benytter vores dygtige adviserer og enorme netværk, som vi har opbygget gennem mange års erfaring i branchen, samt vores jobdatabase. 

3. Udvælgelse, test & interview

Vi udvælger de bedste kandidater fra vores første skanning , som alle screenes og testes, så vi sikrer at de matcher netop jeres ønske.


Samtlige kandidater skal gennem en personlighedstest og en logisk tænknings-test, så vi kan finde det perfekte match.

4. Præsentation & kontrakt

Bedømt ud fra deres evner og testresultat udvælger vi typisk 3-4 kvalificeret kandidater og afslutningsvis udvælges, i samarbejde med din virksomhed, de bedste kandidater til en sidste og afsluttende præsentation.


Vi tilbyder at deltage i den sidste afgørende ansættelses-beslutning og tilbyder også at udarbejde en kontrakt til stillingen.